„Oferă mai mult decât primești!”

1 March 2019 Off By Herea Darius
„Oferă mai mult decât primești!”

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Lucian, Episcopul Caransebeșului, în Parohia Prigor din Protopopiatul Băile Herculane s-a desfășurat o activitate social-filantropică. Filantropia nu poate să fie decât creștină și mai presus de orice este iubire. Iubirea Lui Dumnezeu. Și cine fiind iubit mai este în neajunsuri?

„Dragostea față de aproapele specifică învățăturii de credință creștină, ea se manifestă, aici în parohie, prin alimente, haine, încălțăminte, obiecte de igienă, dulciuri, fructe, medicamente și transport spre spital când este nevoie. Bucuria copiilor redată fără vicleșug pe fețele lor frumoase a fost răsplata mult așteptată. A fi creștin înseamnă să vezi în cel de lângă tine un partener pe drumul mântuirii, căci Împărăția Cerurilor nu poate fi câștigată decât în comunitate cu ceilalți.”, a precizat părintele paroh – Cătălin Primejdie.

Din încredințarea și cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Lucian, Episcopul Caransebeșului, lucrarea social-filantropică în „Ogorul Domnului” din Prigor se desfășoară fără întrerupere. (Claudiu Românu)