Duminica Floriilor la Băile Herculane

23 April 2019 Off By Herea Darius
Duminica Floriilor la Băile Herculane

La praznicul Intrării Domnului în Ierusalim, în Duminica Floriilor, un număr mare de credincioși au participat la slujba Utreniei și a Sfintei Liturghii oficiate de către părintele Marius Dănănău, părintele Constantin Cilibia, părintele Nicolae Pereș și părintele Ioan Pălean, în Biserica „Schimbarea la Față” din orașul balnear.

În cadrul Sfintei și Dumnezeiești Liturghii, numeroși credincioși au primit Sfânta Euharistie, împărtășindu-se cu Trupul și Sângele Mântuitorului nostru Iisus Hristos. La momentul potrivit, părintele Constantin Cilibia a rostit un cuvânt de învățătură, vorbind despre Duminica Floriilor și despre Intrarea Domnului în Ierusalim.

În această duminică, în Biserica din Herculane a avut loc și un moment de mare bucurie, deoarece îndrăgita interpretă de muzică populară, Sava Negrean Brudașcu, prezentă la Sfânta Liturghie, a încântat mulțimea de credincioși printr-un buchet bogat de pricesne. La final, credincioșii au fost miruiți și au primit ramuri de salcie și anafură. (Claudiu Românu)