Campania umanitară „Ghiozdanul cu bucurii” la Moldova Nouă

22 October 2019 Off By Herea Darius
Campania umanitară „Ghiozdanul cu bucurii” la  Moldova Nouă

Parohia „Adormirea Macii Domnului” din Moldova Nouă a desfășurat în luna octombrie o nouă campanie umanitară intitulată „Ghiozdanul cu bucurii”. Proiectul se derulează în orașul Moldova Nouă în fiecare an la începutul unui nou an școlar și are ca obiectiv creșterea calității educației în rândul copiilor cu posibilități precare, prin oferirea unui ghiozdan complet echipat cu rechizite școlare.

Anul acesta au beneficiat de această campanie peste 50 de copii din Moldova Nouă, cei mai mulți dintre ei, provenind din familii monoparentale, copii cu nevoi speciale, cu suflet curat și cu o mare dorință de asimilare a cunoștințelor. Și de această dată copii și tinerii de la Centrul de Tineret „Sfânta Varvara” Moldova Nouă, au înțeles că atunci când dăruim, simțim o bucurie mai mare decât atunci când primim, trezind în suflet o bucurie deplină.

Părintele Ion Nedelcu a relatat: Noi toți observăm că parcă nu ne bucurăm atât de mult când  e vorba de un schimb de cadouri în momente speciale sau cu prilejul unei sărbători. însă ni se umple ochii de sclipire și bucurie când primim o floare, o ciocolată, sau orice alt lucru, fără o ocazie anume. Dăruind mai mult, ne îmbogățim sufletul nu cu lucruri materiale, ci cu bucuria celor din jur. Acest lucru am încercat să-l promovăm prin această campanie și nădăjduim că mesajul nostru a fost unul receptiv pentru întreaga comunitate creștină din oraș. Suntem mulțumiți de felul cum s-a desfășurat această campanie și aducem mulțumire tuturor sponsorilor, colaboratorilor și credincioșilor cu ajutorul cărora am reușit să oferim zâmbete și bucurie multor copii”.