Centrul de tineret „Vasiova” a încununat atelierul de pictură cu o expoziție

6 December 2018 Off By Herea Darius
Centrul de tineret „Vasiova” a încununat atelierul de pictură cu o expoziție

Marți, 4 decembrie 2018, cei mai mici dintre membrii Centrului de tineret „Vasiova” au avut parte de un eveniment al bucuriei, menit să încununeze munca și talentul lor.

Copiii care frecventează atelierul de pictură din cadrul Centrului de tineret „Vasiova”, îndrumați de artistul plastic Nicolae Potocean, și-au expus cele mai reușite lucrări pentru o modestă vernisare. De lucrările expuse s-au bucurat părinții și bunicii copiilor, dar și prieteni și colegi ai acestora.

Despre activitatea Centrului de tineret „Vasiova” și despre susținerea acestor activități au vorbit artistul Nicolae Potocean, pr.dr. Daniel Crecan, coordonatorul Centrului de tineret „Vasiova”, prof. dr. Mihai Vișan, colaboratorul organizatorilor, precum și Gabriela Șerban, gazda evenimentului.

La final, părintele coordonator Daniel Crecan a oferit tuturor copiilor prezenți un dar-recompensă pentru talentul și strădania lor, dar și pentru că ne aflăm în prag de Sfinte sărbători ale Sfântului Nicolae și ale Nașterii Domnului.

„Este o bucurie să putem organiza o astfel de expoziție plină de lumină. Felicităm copiii și –l felicităm pe voluntarul nostru Nik Potocean care, prin talentul și generozitatea sa, a adus astăzi bucurie și pentru copii și pentru adulți. Mulțumim dnei.dir. Gabriela Șerban pentru consecvență și continuitate în această frumoasă și necesară misiune cu tinerii. Sărbători binecuvântate tuturor!” a încheiat pr. dr. Daniel Crecan.

Evenimentul a fost organizat de Centrul de tineret „Vasiova” al Bisericii Ortodoxe „Nașterea Maicii Domnului” în colaborare cu Biblioteca Orășenească „Tata Oancea” Bocșa. (Gabriela Șerban)