Prima paginăBibliotecaAutoriCăutare
Termeni şi condiţii de utilizare
Acest document stabileşte termenii şi condiţiile în care puteţi utiliza situl web www.agoracrestina.ro, denumit generic, in continuare, AGORA CREŞTINĂ. Accesul şi utilizarea sitului www.agoracrestina.ro se face sub autoritatea acestor reguli, în termenii şi condiţiile de mai jos. Utilizarea sitului, logarea şi accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii, cu toate consecinţele care decurg din acceptarea acestora.

ACCESARE

Pentru a obţine acces la AGORA CREŞTINĂ, în vederea beneficierii serviciilor şi informaţiilor oferite, trebuie să obţineţi acces la Internet (World Wide Web) cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa serviciile Internet, plătind orice taxă asociată cu acest acces. Totodată trebuie să aveţi la dispoziţie tot echipamentul necesar pentru a realiza această conexiune la Internet, inclusiv un calculator personal şi un modem sau alt echipament de acces. AGORA CREŞTINĂ nu îşi asumă responsabilitatea pentru securitatea acestui sit sau a liniei Dvs. de comunicare cu acesta. Prin termenul "utilizator" al acestui sit se inţelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa acest sit. Prin termenul "membru" se înţelege un utilizator care deţine un cont de utilizator şi care îi permite accesul la servicii suplimentare, inclusiv posibilitatea de a trimite conţinut în vederea publicării pe situl www.agoracrestina.ro.

AGORA CREŞTINĂ îşi rezervă dreptul de a împiedica prin orice mijloace contactarea şi utilizarea acestui sit, precum şi de a de solicita sancţionarea conform legislaţiei în vigoare a persoanelor implicate, dacă există dovada că scopul accesării este distrugerea sau alterarea sitului, a conţinutului sau securităţii acestuia sau încercarea de a ataca sau discredita AGORA CREŞTINĂ sau serviciile oferite. Orice eventual litigiu în legătură cu acest sit este de competenţa instanţelor de drept comun din România.

DREPTURI DE AUTOR ŞI DREPTURI DE COPIERE

AGORA CREŞTINĂ oferă acces gratuit (excluzând costul serviciului de accesare a Internetului) la situl www.agoracrestina.ro, unde puteţi utiliza serviciile şi vizualiza informaţiile puse la dispoziţie. Drepturile de autor ale textelor, înregistrărilor audio-video şi fotografiilor publicate pe acest sit aparţin autorilor lor. Câtă vreme nu este specificat altfel, preluarea conţinutului de pe acest sit în vederea republicării (pe orice suport, inclusiv pe alte pagini web), modificării sau comercializării necesită contactarea şi primirea acordului autorilor.

AGORA CREŞTINĂ depune efort în a publica conţinutul său sub termenii unor licenţe deschise, permisive, care permit preluarea conţinutului pe orice suport, republicarea şi chiar comercializarea. Totuşi, numeroşi autori sunt încă rezervaţi cu privire la impactul asupra operei lor pe care îl poate avea publicarea conţinutului sub o licenţă deschisă. Din acest motiv AGORA CREŞTINĂ a optat pentru implementarea, acolo unde a fost posibil, unui sistem care permite specificarea în clar sub termenii cărei licenţe este publicat un anume text, fotografie sau înregistrare audio-video. Sistemul de licenţe Creative Commons a fost găsit potrivit, motiv pentru care, acolo unde a fost posibil, se va putea vizualiza licenţa sub care este publicat conţinutul, inclusiv condiţiile şi limitările care sunt permise. Conţinutul care este publicat sub termenii unei licenţe Creative Commons poate fi utilizat sub termenii şi condiţiile respectivei licenţe, fără a mai fi nevoie contactarea autorului.