Colindele- Bucurie pentru toţi

Colindele- Bucurie pentru toţi
În seara zilei de 20 decembrie, la Biserica „Sf. Apostoli Petru şi Pavel – Govândari” din Reşiţa , actorii Teatrului „G.A.Petculescu” din municipiu, împreună cu poeţi şi alţi oameni de cultură au fost prezenţi într-un recital
În seara zilei de 20 decembrie, la Biserica „Sf. Apostoli Petru şi Pavel – Govândari” din Reşiţa , actorii Teatrului „G.A.Petculescu” din municipiu, împreună cu poeţi şi alţi oameni de cultură au fost prezenţi într-un recital de poezie religioasă.

Partitura muzicală a fost susţinută de corul de copii „Amare Deum”, al Bisericii Romano-Catolice „Sfânta Treime” din Govândari, condus de pr. Simon Ciubotaru.

Toată manifestarea, urmărită de mulţimea credincioşilor prezenţi, s-a constituit într-o întâlnire de suflet între creştini, ca un răspuns la porunca şi dorinţa Mântuitoruluii, ca toţi să fim „una”. Întâlnirea noastră s-a vrut a fi şi o reafirmare a dimensiunii ecumenice a Bisericii noastre, ecumenism promovat de către Episcopia noastră şi susţinut de Preasfinţitul Episcop Lucian.


Autor: Sectorul Prezidial • Data: 20 decembrie 2009 • Vizualizări: 1520