Procesiune de Florii la Reşiţa

Procesiune de Florii la Reşiţa
In data 28 martie 2010, pentru prima dată in Resita va avea loc manifestarea religioasă intitulată „Procesiune de Florii”
În acest an comunitatea crestina sarbatoreste impreuna Invierea Domnului nostru Iisus Hristos, si uniti de acelasi sentiment vom fi impreuna si la Sarbatoarea Floriilor.

In data 28 martie 2010, pentru prima dată in Resita va avea loc manifestarea religioasă intitulată „Procesiune de Florii”, având motto-ul: “Să fim Lumină”, eveniment organizat de 12 grupe de tineri de diferite confesiuni din Banatul Montan.

Procesiunea va incepe la ora 19:00 de la Catedrala „Adormirea Maicii Domnului”
din cartierul Muncitoresc, pe traseul Biserica Reformată → Biserica Evanghelică → Biserica Romano-Catolică „Maria Zăpezii” → Biserica „Sf. Iosif cel Nou de la Partoş” din incinta Sediului Protopopiatului Ortodox Român → Biserica „Sf. Arhangheli Mihail şi Gavriil” si se va încheia in Centrul Civic, unde va avea loc un program artistic si un mesaj de lumina.

Acest eveniment se va bucura de participarea Preasfinţitului Părinte Lucian, Episcopul Caransebesului, care va fi alaturi de tinerii organizatori dimpreună cu preoţii lor, precum şi de toti credincioşii care sunt aşteptaţi sa participe la aceasta actiune, purtând în mâini ramuri de salcie, flori şi lumânări.

Vă aşteptăm cu drag!

sursa:www.protopopiatulresita.ro

Autor: Liza Bugărin • Data: 23 martie 2010 • Vizualizări: 1472