Ședință administrativă la Protopopiatul Moldova Nouă

Ședință administrativă la Protopopiatul Moldova Nouă
Luni, 19 martie, a avut loc ședința lunară administrativă a preoților din Protopopiatul Moldova Nouă
Autor: Pr. Ion Nedelcu
Luni, 19 martie, a avut loc ședința lunară administrativă a preoților din Protopopiatul Moldova Nouă. Una din modalităţile cele mai concrete prin care omul intră în comuniune cu Dumnezeu este rugăciunea, „cheia cu care deschidem poarta cerului şi intrăm la Părintele ceresc”, după cum ne învaţă Fericitul Augustin.

Cunoscând acest lucru, la propunerea părintelui protopop, în debutul ședinței s-a oficiat în biserica cu hramul Adormirea Maicii Domnului din Moldova Nouă, Liturghia Darurilor mai înainte sfințite, de către Părintele Țibuleac Gheorghe – Parohia Răcășdia, Părintele Matei Ioan – Parohia Șușca și Părintele Alexandru Ecovescu – Parohia Nicolinț. La slujbă au participat toți preoții din Protopopiatul Moldova Nouă, iar la momentul potrivit s-au împărtășit cu Trupul și Sângele lui Hristos.

În partea a doua a ședinței Părintele Protopop a adus la cunoștință ultimele circulare emise de Centrul Eparhial și s-au analizat problemele de ordin administrativ și gospodăresc cu care se confruntă clericii în misiunea pe care o desfășoară în parohiile încredințate.

Data: 20 martie 2018 • Vizualizări: 2602