Cerc Pastoral-Misionar Bocșa la Bocșa Română

 Cerc Pastoral-Misionar Bocșa la Bocșa Română
Joi, 15 februarie, de sărbătoarea Sf. Ap. Onisim și a Sf. Mc. Maior, la Parohia Ortodoxă Română „Intrarea în Biserică a Maicii Domnului” din Bocșa Română, s-a desfășurat întâlnirea centrului Pastoral – Misionar Bocșa
Autor: Pr. Cosma Florin
Joi, 15 februarie, de sărbătoarea Sf. Ap. Onisim și a Sf. Mc. Maior, la Parohia Ortodoxă Română „Intrarea în Biserică a Maicii Domnului” din Bocșa Română, s-a desfășurat întâlnirea centrului Pastoral – Misionar Bocșa, prima pe acest an. Pentru începutul întrunirii, s-a săvârșit vecernia mică, preoți slujitori fiind Pr. Cosma Florin Cosmin de la Biserica „Sf. Mare Mucenic Gheorghe” Dognecea – protos, Pr. Moteca George-Adrian de la Biserica „Învierea Domnului” Ramna și Pr. Florea Flavius Cătălin de la Biserica „Adormirea Maicii Domnului” Ersig, strana fiind formată din restul preoților prezenți.

După terminarea vecerniei mici, în trapeza Așezământului Social au avut loc discuții referitoare la toate întrunirile ce urmează a fi făcute în acest an, s-a discutat despre Marșul pentru Viață ce va avea loc în acest an pe data de 24 martie, despre Conferința la care va fi prezent și Pr. Constantin Necula. S-au amintit locurile unde vor fi desfășurate următoarele întâlniri și bineînțeles, tot ce trebuie făcut pentru buna desfășurare și organizare a lor.

Întâlnirea s-a terminat cu rugăciunea de mulțumire, fiind de bun augur în acest an în care se sărbătorește centenarul Marii Uniri.

Data: 16 februarie 2018 • Vizualizări: 289