Părintele Constantin Necula va conferenţia la Reşiţa

Părintele Constantin Necula va conferenţia la Reşiţa
Joi, 1 noiembrie 2012, la ora 17, în sala mare de conferinţe a Casei de Cultură a Sindicatelor din Reşiţa, va avea loc conferinţa religioasă cu tema: „Tinerii în Hristos şi în Biserică. Provocările tineretului la adresa Bisericii”
Autor: Protopop Nicolae Mirişan
Protopopiatul Ortodox Român Reşiţa, alături de Casa de Cultură a Sindicatelor Reşiţa, în cadrul cele de-a XXXI-a ediţii a manifestării Reşiţa în zece dimensiuni, organizează conferinţa cu tema: „Tinerii în Hristos şi în Biserică. Provocările tineretului la adresa Bisericii”, susţinută de către pr. conf. dr. Constantin Necula – profesor la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Andrei Şaguna” din Sibiu.

Unul dintre părinţii de mare anvergură pastoral – misionară al Bisericii noastre este Părintele Profesor Constantin Necula, născut în 1970 la Braşov, fiind absolvent şi doctor în teologie al acestei prestigioase facultăţi, precum şi cadru didactic la secţia catehetică – omiletică, în cadrul aceleiaşi şcoli teologice. Deasemenea ocupă postul de Consilier Misionar-Pastoral şi de Imagine al Arhiepiscopiei Sibiului.

A urmat studii de specializare la Padova (Italia) şi Versailles (Franţa), cursuri de specializare în psihologie generală în probleme legate de maltratarea copiilor, dependenţă de alcool şi droguri. Este autor a numeroase cărţi, studii şi articole, de asemenea co-autor al altor numeroase lucrări de specialitate, şi nu în ultimul rînd se află printre conferenţiarii cei mai populari şi îndrăgiţi, susţinând peste 200 de conferinţe personale cu diverse teme în marile centre culturale ale ţării: Cluj, Iaşi, Timişoara, Oradea, Bucureşti, Craiova, Braşov şi altele.

Totodată, este prezent la numeroase emisiuni de radio sau televiziune, propovăduind şi făcând misiune “cu timp şi fără timp”, răspunzând astfel, chemării evanghelice şi vocaţiei apostolice. Evenimentul pe care îl propunem va avea loc în Sala Mare de conferinţe (etaj II) a Casei de Cultură a Sindicatelor din Reşiţa, joi 1 noiembrie 2012, de la orele 17. Intrarea este liberă!

Data: 30 octombrie 2012 • Vizualizări: 1164