Ziua Internațională a Cititului Împreună

 Ziua Internațională a Cititului Împreună
Joi, 16 februarie 2017, la sediul Bibliotecii Orășenești „Tata Oancea” din Bocșa, elevi ai clasei a III-a, însoțiți de dna. înv. Iovănel Narcisa, au lecturat, împreună cu eleva voluntar Andra Jurca, o poveste
Autor: Gabriela Șerban
În 16 februarie, Citim Împreună România celebrează Ziua Internațională a Cititului Împreună, un eveniment global marcat de milioane de oameni în peste 100 de țări, organizat de Lit World. Astfel că, în această zi de 16 februarie, în școli și biblioteci s-au organizat evenimente de lectură împreună.

Și biblioteca bocșană s-a alăturat acestui frumos proiect de promovare a cărții și a lecturii și, împreună cu elevi de la Liceul Teoretic „Tata Oancea” din Bocșa, au citit împreună o poveste.

Așadar, joi, 16 februarie 2017, de la ora.9.00, la sediul Bibliotecii Orășenești „Tata Oancea” din Bocșa, elevi ai clasei a III-a, însoțiți de dna. înv. Iovănel Narcisa, au lecturat, împreună cu eleva voluntar Andra Jurca, o poveste. Andra a ales o poveste frumoasă și educativă pentru cei mici: ”Prințul Timur sau Binele nu se pierde niciodată”, din seria celor ”O mie de nopți”.

Întâlnirea s-a încheiat conform poveștii alese de Andra, adică buna purtare a copiilor a fost răsplătită de către organizatori cu diplome și calendare în care ei înșiși s-au regăsit ca personaje, dar, mai ales, cu multe fotografii, ceea ce s-a dovedit a fi pe placul tuturor.

Data: 21 februarie 2017 • Vizualizări: 610