Acte de caritate a Centrului de voluntariat „Alexandra Florea”

Acte de caritate a Centrului de voluntariat „Alexandra Florea”
Voluntarii de la Centrul de voluntariat „Alexandra Florea” al Episcopiei Caransebeșului au împărțit daruri zilele trecute în mai multe parohii din Protopopiatul Caransebeș
Autor: Prof. Rada Petrișor
Voluntarii de la Centrul de voluntariat „Alexandra Florea” al Episcopiei Caransebeșului au împărțit daruri zilele trecute în mai multe parohii din Protopopiatul Caransebeș. Astfel voluntarii alături de binefăcători și coordonați de prof. Rada Petrișor, au fost în satul Sălbăgelul Nou și au bucurat inimile a 30 de copii din această localitate.

De asemenea cadouri au fost puse sub brad și la Biserica „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Parohia Obreja, pentru 60 de copii. Cu ajutorul binefăcătorilor de la Club Rotary și Club Impact Vox Caransebeș, cadouri au fost împărțite și la 49 de copii din Oțelu-Roșu, Parohia Cireșa pentru 30 de copii, satul Măru pentru 10 copii și 6 copii din satul Sadova Nouă.

Acţiunile de binefacere pe care le desfăşoară Centrul de Voluntariat „Alexandra Florea” al Episcopiei Caransebeşului se defăşoară cu sprijinul Sectorului Social-Filantropic, Misionar şi Activităţi cu Tineretul al Episcopiei Caransebeşului.

Data: 28 decembrie 2015 • Vizualizări: 596