Activități social-filantropice în preajma Crăciunului

Activități social-filantropice în preajma Crăciunului

Album foto
Miercuri, 18 decembrie, Preasfinţitul Părinte Lucian, Episcopul Caransebeşului însoţit de un grup de colindători a vizitat şcoala specială „Buna Vestire” unde a dus vestea cea bună a Naşterii Domnului şi a împărţit calendare şi cadouri elevilor
Autor: Serviciul Prezidial
Miercuri, 18 decembrie, Preasfinţitul Părinte Lucian, Episcopul Caransebeşului însoţit de un grup de colindători de la catedrala episcopală cu hramurile „Învierea Domnului” şi „Sfântul Proroc Ilie Tesviteanul” din Caransebeş a vizitat şcoala specială „Buna Vestire” unde a dus vestea cea bună a Naşterii Domnului şi a împărţit calendare şi cadouri elevilor.

De asemenea au mai fost vizitate Centrul de urgenţă pentru persoane fără adăpost şi Căminul pentru persoane vârstnice „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” unde beneficiarii au primit cadouri şi calendare. Totodată a fost vizitată şi secţia de pediatrie a Spitalului Municipal de Urgenţă Caransebeş unde micuţii au primit daruri iar părinţii şi însoţitorii au primit calendare. Toţi coordoantorii, medicii şi personalul deservent au primit din partea ierarhului iconiţe şi calendare.

Preasfinția sa a arătat importanța acestor vizite subliniind faptul că prin acestea se împlinește porunca Mântuitorului și este necesar să ajutăm pe fratele nostru, fiind toți creați de Dumnezeu. „În aceste zile premergătoare Praznicului Nașterii Mântuitorului Iisus Hristos, suntem alături ca în fiecare an, de copii și de bătrâni. Credem că prin aceste vizite împlinim porunca Mântuitorului care ne spune că e bine să-i cercetăm pe cei aflați în suferință și întotdeauna să vedem în aproapele nostru, pe fratele nostru, pe cel care este creat după chipul și asemănarea lui Dumnezeu, căci suntem toți frați și trebuie să avem grijă unii față de alții. Am împărțit cadouri și calendare astfel încât Nașterea Domnului să fie cât mai bine primită de toți cei care se află în suferință, în nevoi și sunt singuri”, a precizat Preasfințitul Lucian.


Data: 19 decembrie 2013 • Vizualizări: 1195