Activităţi în cadrul proiectului „Şcoala Altfel”

Activităţi în cadrul proiectului „Şcoala Altfel”
În ultima zi din seria de activităţi „Școala altfel”, care a avut ca deviza ,,Să ştii mai multe să fii mai bun”, un grup de elevi ai Școlii Gimnaziale nr. 2 Șteierdorf au vizitat Biserica ,,Sfânta Treime”
Autor: Pr. Gheorghe Şuveţi
În ultima zi din seria de activităţi „Școala altfel”, care a avut ca deviza ,,Să ştii mai multe să fii mai bun”, un grup de elevi ai Școlii Gimnaziale nr. 2 Șteierdorf însoțiți de profesorul de religie Marius Simion, prof. de limba şi literatura româna, Adriana Suveț, prof. istorie Dumitru Boboescu, învăţători Mirela Muntean şi Georgeta Grollmusz, au vizitat Biserica ,,Sfânta Treime” din cartier.

Cu acest prilej la iniţiativa profesorului de religie Marius Simion s-au vizionat trei filmuleţe cu conţinut religios, cu bogate învățături morale Blidul, Buna creştere, Exemplu de urmat. Pe baza acestor materiale pr. paroh Gheorghe Suveți a purtat cu tinerii discuţii interactive La final fiecare copil a primit în dar o iconiţa cu Învierea Domnului din partea Episcopiei Caransebeşului
.
În seara aceleiaşi zile dupa săvârșirea Liturghiei Darurilor mai inainte Sfințite, credincioșii prezenți au vizionat alte câteva filmulețe cu conținut religios Blidul, Prigoana creștinilor, Vasilica, Cele patru mere.

Pe aceasta cale mulţumim Episcopiei Caransebeșului, conducerii şcolii, profesorilor şi învăţătorilor implicați şi mai ales profesorului de religie Marius Simion organizatorul în amănunt al evenimentului. Nădajduim ca aceste acțiuni să aibe un impact pozitiv asupra tinerilor şi să se repete în primitoarea biserică ,,Sfanta Treime” din Steierdorf.

Data: 6 aprilie 2013 • Vizualizări: 812