Ajutoare pentru centrele şi aşezămintele sociale din Eparhia Caransebeşului

Ajutoare pentru centrele şi aşezămintele sociale din Eparhia Caransebeşului
Centrul de Plasament „Buna Vestire” din Caransebeş a primit miercuri, 5 martie 2014, pentru beneficiarii aşezământului social, numeroase cutii şi saci cu îmbrăcăminte şi pantofi
Autor: Serviciul Social-Misionar
Centrul de Plasament „Buna Vestire” din Caransebeş a primit miercuri, 5 martie 2014, pentru beneficiarii aşezământului social, numeroase cutii şi saci cu îmbrăcăminte şi pantofi. Ajutoarele au fost distribuite de către Sectorul Social-Filantropic al Episcopiei Caransebeşului şi se înscrie într-o acţiune mai amplă de dotare şi utilare a tuturor aşezămintelor sociale din Eparhia Caransebeşului.

„Am primit la sfârşitul anului trecut, din partea organizaţiei elveţiene «Triumph des Herzens» un transport foarte mare de ajutoare constând în mobilier, haine, pantofi, stofe, jucării, precum şi alte numeroase lucruri folositoare vieţii de zi cu zi, ajutoare pe care acum le distribuim în tot judeţul Caraş-Severin. Până în prezent am trimis, cu ajutorul membrilor Centrului de Voluntariat din eparhia noastră, către Complexul de Servicii Sociale Sfântul Vasile cel Mare, către Centrul de Plasament «Buna Vestire», precum şi către alte aşezăminte şi centre de tineret. Trebuie să se cunoască faptul că ajutăm toate aşezămintele sociale din judeţul nostru, nu numai cele care se află sub administrarea Bisericii, astfel încât, să derulăm şi pe mai departe o frumoasă şi rodnică colaborare cu toate instituţiile şi organizaţiile care au ca şi obiectiv principal ajutorarea celor care se află în suferinţe şi nevoi, adică activitatea social-filantropică”, a precizat pr. cons. Gabriel Gozman-Pop, sectorul social-filantropic al Episcopiei Caransebeşului.

Depozitul temporar se află în incinta Seminarului Teologic Liceal „Episcop Ioan Popasu” din Caransebeş. În perioada următoare, Sectorul Social-Filantropic al Episcopiei Caransebeşului va primi un nou transport de haine, mobilier, pantofi, jucării şi materiale didactice din partea organizaţiei umanitare „Triumph des Herzens” din Elveţia.

Data: 6 martie 2014 • Vizualizări: 597