Anunț

Anunț
Episcopia Caransebesului caută pentru viitorul Centru de Educație și Îngrijire „Sfântul Vasile cel Mare” persoane dornice să lucreze cu copiii cu vârsta cuprinsă intre 0 si 3 ani
Autor: Serviciul Social-Misionar
Episcopia Caransebesului caută pentru viitorul Centru de Educație și Îngrijire „Sfântul Vasile cel Mare” persoane dornice să lucreze cu copiii cu vârsta cuprinsă intre 0 si 3 ani. Posturile vizate sunt: educator puericultor, îngrijitor copii, asistent medical.

Cei interesați pentru aceste posturi își vor depune un dosar care va cuprinde actele de studii, CV și o scrisoare de intenție la Biroul Serviciului Social al Episcopiei Caransebeșului. Pentru mai multe informații, persoana de contact este: pr. cons. social Gabriel Gozman-Pop, mail. socialcaransebes@gmail.com, tel. 0752002071.

Proiectul este un parteneriat între Episcopia Caransebeșului și Consiliul Județean Caraș-Severin care se va concretiza în amenajarea Centrului de educație și îngrijire „Sfântul Vasile cel Mare” și va funcționa în cadrul Complexului de servicii sociale al Episcopiei Caransebeșului. Proiectul contribuie la dezvoltarea durabilă a comunității, la dezvoltarea capacității instituționale de a răspunde nevoilor sociale și totodată la reducerea disparității sociale între membrii acesteia. Sprijinul financiar este obținut prin Programul RO11 – Promovarea egalității de gen și a echilibrului între viața profesională și viața publică, program finanțat de granturile SEE 2009-2014 și administrat de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice.

Data: 15 martie 2016 • Vizualizări: 1004