Apariţie muzicală

Apariţie muzicală
Grupul Katharsis al Episcopiei Caransebeşului a editat un compact disc cu pricesne la Învierea Domnului, denumit "Lumină din lumină, Hristos a înviat!"
Autor: Serviciul Prezidial
Cu binecuvântarea Preasfinţitului părinte Episcop Lucian al caransebeşului, grupul Katharsis al Episcopiei Caransebeşului a înregistrat un nou album audio cu pricesne la praznicul Învierii Domnului.

Şi de această dată, Episcopia Caransebeşului pune la dispoziţia credincioşilor pentru a duce în casele lor bucuria praznicului Învierii Domnului", exprimată atât de sublim prin cântări duhovniceşti.

Compact discul, denumit sugestiv "Lumină din lumină, Hristos a înviat!", conţine pricesne tradiţionale care se cântă în perioada pascală. Dintre acestea amintim: "Din mormântu-ntunecat", "Primăvară dulce", "Hristos din morţi a înviat" şi alte cântări foarte cunoscute de către credincioşi.

Albumul audio, care conţiene 10 piese, poate fi achiziţionat de la magazinele diecezane, de la pangarele catedralelor episcopale din Caransebeş, precum şi de la pangarele parohiillor din Eparhiei.Data: 2 aprilie 2010 • Vizualizări: 1449