Atelier de creație în Parohia Răcășdia

Atelier de creație în Parohia Răcășdia
Cu ocazia apropierii zilelor dedicate mamelor, în special și femeilor creștine în general, în Parohia Răcășdia s-a desfășurat un frumos atelier în care s-au confecționat felicitări și mărțișoare
Autor: Pr. Gheorghe Țibuleac
Sâmbătă, 25 februarie, în Parohia Răcășdia a avut loc un atelier de creație în care s-au confecționat mărțișoare și felicitări dedicate zilelor de 1 și 8 martie. La atelier au luat parte un număr de peste 50 de copii din Parohia Răcășdia, Parohia Ciclova Română, în virtutea bunei colaborări între cele două parohii, precum și un grup de tineri făcând parte din ATOR Oravița-Răcășdia.

Sub îndrumarea preoților, Gheorghe Țibuleac-Răcășdia, Miloș Ilie-Ciclova Română, a doamnelor profesoare de religie Blaj Adina și Miu Maria, după rostirea rugăciuni de început, copiii și tinerii au ocupat locurile la masa de lucru și au purces la treabă.

Pe lângă lucrarea artistico-creativă s-au intonat cântări religioase și s-au purtat discuții pe diferite teme de actualitate, încercând să se găsească și răspunsuri concrete. „Ce pot face două măini dibace…” s-a concretizat prin minunatele mărțișoare și felicitări realizate de tinerii participanți ai respectivului atelier de creație.

La final, „artiștii” au primit diplome de participare din partea organizatorilor, s-a făcut poza de grup și cu toții au mulțumit Domnului pentru această zi deosebită, nutrind dorința unei cât mai apropiate reîntâlniri.

Data: 27 februarie 2017 • Vizualizări: 1136