Ateliere de creație pentru tinerii Centrului de tineret „Sfântul Ierarh Nicolae” din Reșița

Ateliere de creație pentru tinerii Centrului de tineret „Sfântul Ierarh Nicolae” din Reșița
În cadrul activităților desfășurate de centrul de tineret „Sfântul Ierarh Nicolae”, fiecare sâmbătă din perioada Postului Mare este un prilej pentru tinerii și copii centrului, să se adune la biserica cu hramul „Schimbarea la Față”, din Govândari
Autor: Adina Georgescu
În cadrul activităților desfășurate de centrul de tineret „Sfântul Ierarh Nicolae”, fiecare sâmbătă din perioada Postului Mare este un prilej pentru tinerii și copii centrului, să se adune la biserica cu hramul „Schimbarea la Față”, din Govândari.

Coordonați de doamnele profesoare de religie, Ioana Hațiegan, Nona Schinteie și Crina Imbrescu, acești tineri confecționează felicitări, obiecte decorative și mărțișoare. Tot în această perioadă tinerii participă și la un atelier de pictură, în cadrul căruia învață să picteze icoane pe lemn și pe sticlă. Prin aceste ateliere de creație se dorește ca tinerii și copii să se apropie mai mult de Biserică, să invețe munca în echipă și să se cunoscă pe ei înșiși.

Centrul de tineret „Sfântul Ierarh Nicolae” al Parohiei „Schimbarea la Față” din Reșița, își propune să ofere tinerilor posibilitatea participării la activități artistice, culturale și educative cu caracter duhovnicesc, scopul final fiind cunoașterea și însușirea valorilor Biserici noastre și apropierea tinerilor de Sfântul Potir.

Data: 25 februarie 2015 • Vizualizări: 690