Atestat de competenţe profesionale la Seminarul Teologic din Caransebeş

Atestat de competenţe profesionale la Seminarul Teologic din Caransebeş
În incinta Seminarului Teologic Liceal „Episcop Ioan Popasu” din Caransebeş, a avut loc examenul de atestare a competenţelor profesionale teologice pentru elevii clasei a XII-a
Autor: Serviciul Prezidial
23 mai, în incinta Seminarului Teologic Liceal „Episcop Ioan Popasu” din Caransebeş, a avut loc examenul de atestare a competenţelor profesionale teologice pentru elevii clasei a XII-a, care frecventează cursurile acestei prestigioase instituţii de învăţământ teologic din ţară. La examen s-au înscris 23 de elevi.

Comisia a fost prezidată de Preasfinţitul Părinte Lucian, Episcopul Caransebeşului şi a fost formată din părinţii profesori ai seminarului teologic: pr. prof. Constatin Train, director şi, pr. prof. Pavel Marcu, vicar administrativ al Eparhiei Caransebeşului, arhim. prof. Constantin Timiş, exarh al mănăstirilor şi duhovnic al Seminarului Teologic, pr. prof. Isac Rusalin, pr. prof. Pătruţ Bănăduc, secretarul comisiei şi arhid. prof. Vicenţiu Românu.

Prima parte a examenului a constat în susţinerea lucrării de atestat, iar cea de-a doua parte, cea practică, a constat într-un examen oral la disciplinele Liturgică, Tipic, Muzică, Catehetică şi Omiletică. Din cei 23 de elevi care s-au prezentat la examenul de atestare a competenţelor profesionale teologice, toţi au fost declaraţi admişi.

Data: 23 mai 2012 • Vizualizări: 980