Atestat de competenţe profesionale la Seminarul Teologic din Caransebeş

Atestat de competenţe profesionale la Seminarul Teologic din Caransebeş
Seminarul Teologic „Episcop Ioan Popasu” din Caransebeş a organizat o nouă sesiune a examenului de atestare a competenţelor profesionale teologice pentru elevii clasei a XII-a
Autor: Serviciul Prezidial
Luni, 27 mai, a avut loc, în incinta Seminarului Teologic Liceal „Episcop Ioan Popasu” din Caransebeş, examenul de atestare a competenţelor profesionale teologice pentru elevii clasei a XII-a, care frecventează cursurile acestei prestigioase instituţii de învăţământ teologic din ţară.

Comisia de examinare a fost prezidată de Preasfinţitul Lucian, Episcopul Caransebeşului, şi a fost formată din părinţi profesori ai seminarului teologic: pr. prof. Constatin Train, director, arhim. Constantin Timiş, vicar administrativ al Eparhiei Caransebeşului, pr. prof. Pavel Marcu, pr. prof. Isac Rusalin, pr. prof. Pătruţ Bănăduc, secretarul comisiei şi arhid. prof. Vicenţiu Românu.

Prima parte a examenului a constat în susţinerea lucrării de atestat, iar cea de-a doua parte, cea practică, a constat într-un examen oral la disciplinele Liturgică, Tipic, Muzică, Catehetică şi Omiletică. Din cei cincisprezece elevi care s-au prezentat la examenul de atestare a competenţelor profesionale teologice, unsprezece au fost declaraţi admişi.

Data: 27 mai 2013 • Vizualizări: 872