Bucuria unui nou început de an şcolar la Maciova

Bucuria unui nou început de an şcolar la Maciova
În dimineaţa zilei de 11, septembrie, la ora 9.00, copiii satelor Maciova şi Peştere, comuna Constantin Daicoviciu, au trecut pragul Școlii Gimnaziale cu clasele I-VIII Maciova
Autor: Preot Ionel Remus Negru
În dimineaţa zilei de 11, septembrie, la ora 9.00, copiii satelor Maciova şi Peştere, comuna Constantin Daicoviciu, au trecut pragul Școlii Gimnaziale cu clasele I-VIII Maciova, fiind însoţiţi de părinţi şi bunici, cu inima plină de bucurie şi cu emoţie vizibilă în priviri şi în glas, pentru a participa la deschiderea noului an şcolar.

În deschiderea festivă a noului an școlar, părintele paroh Ionel Remus Negru a săvârșit o scurtă slujbă însoțită de rugăciuni pentru școlari, acum, la un nou început de an școlar, urmat de un cuvânt de învăţătură despre importanţa educaţiei tinerilor.

La manifestare au participat întreg corpul didactic al școlii condus de doamna director Prof. Barbu Elena din Maciova, copii, părinţi şi bunici deopotrivă. În cuvântul de întâmpinare adresat de doamna director a Şcolii Gimnaziale din Maciova, s-a subliniat importanța clădirii unui învăţământ bazat pe calitate. Au fost prezentaţi profesorii școlii, după care copii au intrat la clasele lor.

Dorim tuturor un an nou școlar plin de realizări, cu rezultate cât mai bune!


Data: 12 septembrie 2017 • Vizualizări: 895