Bucurie duhovnicească în parohiile Turnu Ruieni și Zărvești

Bucurie duhovnicească în parohiile Turnu Ruieni și Zărvești
Seri duhovnicești de mediație și rugăciune au fost organizate zilele trecute în parohiile Turnul Ruieni și Zărvești
Autor: Diac. Manuel Boran
Seri duhovnicești de mediație și rugăciune au fost organizate zilele trecute în parohiile Turnul Ruieni și Zărvești. Duminică seara, respectiv luni seara, credincioșii din parohiile Turnu Ruieni și Zărvești din Protopopiatul Caransebeș s-au bucurat de prezența părintelui arhimandrit Constantin Timiș, vicar eparhial al Episcopiei Caransebeșului, însoțit de părintele diacon Manuel Boran de la Catedrala Episcopală „Învierea Domnului” din Caransebeș.

Părintele arhimandrit împreună cu părintele diacon au săvârșit Slujba Vecerniei, la care au participat un număr mare de credincioși. La momentul potrivit părintele vicar Constantin le-a vorbit celor prezenți despre mânie, făcând referire la fiul cel mare din parabola Fiului Risipitor, care s-a întors de la țarină supărat. De asemenea și Sfântă Taină a Spovedaniei a fost una dintre temele abordate, părintele arătând că această sfântă taină îndeamnă credincioșii la părere de rău și la curățirea sufletului de greșelile acestei vieți.

Totodată, la sfârșitul acestor seri duhovnicești, părintele vicar Constantin a îndemnat credincioșii și în special tinerii prezenți în număr mare la rugăciune, să păstreze unitatea Bisericii în dragoste creștină.

Data: 15 februarie 2017 • Vizualizări: 879