Bucurie duhovnicească la Parohia Turnu-Ruieni

Bucurie duhovnicească la Parohia Turnu-Ruieni
În Duminica a V-a din Postul Mare, cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Lucian, Episcopul Caransebeşului s-a săvârşit Taina Sfântului Maslu la Parohia Turnu-Ruieni
Autor: Pr. Cristian Ciric
În Duminica a V-a din Postul Mare, cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Lucian, Episcopul Caransebeşului s-a săvârşit Taina Sfântului Maslu la Parohia Turnu-Ruieni. La sfânta slujbă au fost invitați mai mulți preoți din împrejurimi: părintele Petrică Ionuţ Timiş Popovici de la Parohia „Pogorârea Sfântului Duh” din Caransebeş, care a adus spre închinare sfintele moaşte ale Sfântului Ioan Botezătorul şi ale Sfintei Împărătese Elena, precum și o părticică din lemnul Sfintei Cruci şi din lemnul crucii Sfântului Apostol Petru.

Părintele secretar a rostit şi un frumos cuvânt de mângâiere sufletească în care a arătat cât de importantă este comuniunea în Biserică prin rugăciune cât şi importanţa rugăciunii pentru tămăduirea sufletească şi trupească. Părintele paroh Ciric Petru-Cristian a mulţumit la final părintelui secretar pentru osteneală şi totodată a mulţumit celorlalţi preoţi prezenţi la această Sfântă Taină, pr. Albai Trandafir de la Parohia Sălbăgelul Nou, pr. Gheorghe Ţuican de la Parohia Zerveşti, pr. Oprea Pavel de la Parohia Zlagna, pr. Martinescu Simeon de la Parohia Dalci, pr. pensionar Puiulescu Nicolaie fiu al satului şi tot fiu al satului pr. Ambruş Ianăş de la Parohia Izgar, Protopopiatul Reşiţa.

Biserica a fost neîncăpătoare pentru tinerii şi credincioşii care au participat la Sfânta Taină şi care au avut posibilitatea să se închine și la sfintele moaşte.

Data: 19 aprilie 2016 • Vizualizări: 360