Bucurie duhovnicească pentru credincioșii din orașul Bocșa

Bucurie duhovnicească pentru credincioșii din orașul Bocșa

Album foto
În a doua zi de Paşti, Preasfinţitul Părinte Lucian, Episcopul Caransebeşului, s-a aflat în mijlocul credincioşilor din Bocşa
Autor: Serviciul Prezidial
În a doua zi de Paşti, Preasfinţitul Părinte Lucian, Episcopul Caransebeşului, s-a aflat în mijlocul credincioşilor din Bocşa. Cu acest prilej ierarhul înconjurat de un sobor de preoţi şi diaconi a săvârşit Sfânta Liturghie în biserica cu hramul „Sfântul Ierarh Nicolae”. La slujbă alături de un număr însemnat de credincioşi au participat şi oficialităţi locale. Răspunsurile liturgice au fost dae de grupul psaltic „Ethos” al Episcopiei Caransebeş.

În continuare, în sala festivă a Primăriei oraşului Bocşa, în prezenţa autorităţilor judeţene şi locale şi a unui numeros auditoriu, chiriarhului i-a fost decernat titlul de „cetăţean de onoare al oraşului Bocşa”.

„Este o cinste și o onoare pentru mine ca să primesc astăzi la Praznicul praznicelor acest titlu de onoare, care mă bucură dar în același timp mă și obligă să fiu și mai aproape de preoții și credincioșii orașului Bocșa. De asemenea mă obligă să fiu mai aproape și de toate activitățile și proiectele pe care Biserica împreună cu autoritățile locale, le desfășoară pe raza acestui oraș foarte important din Țara Banatului și din Episcopia Caransebeșului”, a precizat Preasfințitul Părinte Lucian.


Data: 22 aprilie 2014 • Vizualizări: 1209