Bucurie duhovnicească pentru elevii din Târnova

Bucurie duhovnicească pentru elevii din Târnova
În dimineața zilei de miercuri, 19 martie 2014, elevii claselor a I-a și a II-a, de la Școala Gimnazială din Târnova, jud. Caraș-Severin, au participat la Liturghia Darurilor mai înainte sfințite săvârșită în biserica parohială din Târnova
Autor: Pr. Ion Ștefoni
În dimineața zilei de miercuri, 19 martie 2014, elevii claselor a I-a și a II-a, de la Școala Gimnazială din Târnova, jud. Caraș-Severin, au participat la Liturghia Darurilor mai înainte sfințite, fiind însoțiți de profesorul de religie, Marius Simion. Având în vedere buna colaborare dintre școală și Biserică, elevii au fost sfătuiți să se spovedească în fiecare din cele patru posturi, ca să se poată împărtăși cu Trupul și Sângele lui Hristos.

Atât preotul paroh Ion Ștefoni, cât și credincioșii s-au bucurat de prezența copiilor, considerând benefică prezența lor în viața parohiei. De asemenea și micuții elevi au fost încântați să participe la slujbă. „Mulțumim pe această cale d-lui director Daniel Tîmpa, profesorului de Religie Marius Simion precum și tuturor cadrelor didactice care sprijină astfel de inițiative”, a mărturisit părintele Ion Ștefoni, paroh Parohia „Adormirea Maicii Domnului” din Târnova.


Data: 21 martie 2014 • Vizualizări: 521