Bucurie pentru copiii de la Centrul de zi Maria – Reșița

Bucurie pentru copiii de la Centrul de zi Maria – Reșița
Marți, 6 decembrie, cu ocazia sărbătoririi Sfântului Ierarh Nicolae – făcătorul de minuni, dar și cu prilejul a 14 ani de când funcționează „Centrul de zi Maria” din Reșița, cartierul Lend, copiii de aici au organizat o serbare cu acest prilej
Autor: Pr. Cristian Manole
Marți, 6 decembrie, cu ocazia sărbătoririi Sfântului Ierarh Nicolae – făcătorul de minuni, dar și cu prilejul a 14 ani de când funcționează „Centrul de zi Maria” din Reșița, cartierul Lend, copiii de aici au organizat o serbare cu acest prilej.

În cadrul acestei serbări au cântat diferite cântece și colinde, au pus în scenă și o mică piesă de teatru și au recitat poezii. Copii care vin aici la acest centru de zi, în număr de 41 de copii, beneficiază zilnic de o masă caldă dar și specializat la teme pentru ca aceștia să nu abandoneze școala și pentru a putea rămâne în familiile lor care sunt aflate în criză.

Cu prilejul acestei serbări toți cei 41 de beneficiarii ai centrului au primit daruri din partea Parohiei „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” – Reșița, acestea constând în dulciuri și fructe. Copii s-au bucurat foarte mult, atât pentru toate darurile primite dar mai ales pentru faptul că familiile lor, aflate în criză, au luat parte la serbarea organizată de ei. De asemenea și personalul care se ocupă de coordonarea copiilor din acest centru s-au bucurat foarte mult pentru că au reușit să angreneze în această serbare pe toți cei 41 de copii și și-au manifestat dorința ca și de acum înainte Parohia „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Reșița să rămână un partener de nădejde al „Centrului de zi Maria”.

Data: 8 decembrie 2016 • Vizualizări: 508