Campania „Să-l cunoaștem pe Moș Nicolae” la Moldova Nouă

Campania „Să-l cunoaștem pe Moș Nicolae” la Moldova Nouă
A devenit deja o tradiţie în Parohia „Adormirea Maicii Domnului și „Sf. Împ. Constantin și Elena” din Moldova Nouă ca în fiecare an în ajun de sărbătoarea Sf. Ierarh Nicolae, copiii celor cinci grădinițe din oraș, să fie vizitați de cei doi preoți ai parohiei
Autor: Pr. Remus Căta
A devenit deja o tradiţie în Parohia „Adormirea Maicii Domnului și „Sf. Împ. Constantin și Elena” din Moldova Nouă ca în fiecare an în ajun de sărbătoarea Sf. Ierarh Nicolae, copiii celor cinci grădinițe din oraș, să fie vizitați de cei doi preoți ai parohiei. Prima acțiune de acest fel a fost inițiată în urmă cu trei ani de părintele Remus Căta și de atunci în fiecare an în ajunul acestei sărbători atât de dragi copiilor, alături de părintele Laurențiu Panciu, poposește în sălile de clasă unde sutele de copii ascultă îndemnurile preoților și primesc daruri. Este totodată o continuare a proiectului și a campaniei „Să-l cunoaștem pe Moș Nicolae” începută anul trecut în Episcopia Caransebeșului.

Astfel, 5 decembrie 2013 la orele dimineții cei peste 300 copii ai Grădiniței „Sf. Stelian” PP1 și PP2 din cartierul Orașul Nou precum și celelalte trei grădinițe din cartierul Boșneag au primit daruri de la cei doi preoți și au cântat colinde după ce înainte au ascultat cuminți învățăturile preoților despre viața Sf. Ierarh Nicolae.

Cu toții au fost emoționați, atât cei mici cât și formatorii lor – educatorii – în încheiere primind invitația de a participa în zilele ce urmează la Sf. Liturghii ce se oficiază la cele două biserici ale parohiei, pentru a se împărtăși cu Trupul și Sângele lui Iisus Hristos și pentru a se pregăti pentru marele Praznic al Nașterii Domnului.

Data: 6 decembrie 2013 • Vizualizări: 1099