Campanie umanitară „Începem școala împreună!!!”

Campanie umanitară „Începem școala împreună!!!”
Centrul de voluntariat „Alexandra Florea” al Episcopiei Caransebeșului începând cu data de 8 septembrie până în 15 septembrie, organizează o campanie umanitară „Începem școala împreună!!!”
Autor: Serviciul Social-Misionar
Centrul de voluntariat „Alexandra Florea” al Episcopiei Caransebeșului începând cu data de 8 septembrie până în 15 septembrie, organizează o campanie umanitară „Începem școala împreună!!!”. Ca și anul trecut Centrul de voluntariat propune să se strângă donații pentru a ajuta copiii din clasele 0-IV, din Protopopiatul Caransebeș să înceapă un an școlar cu zâmbetul pe față. Se acceptă orice donație constând în caiete, stilouri, creioane colorate, radiere, ascuțitori, cărți de colorat, carioci, acuarele, ghiozdane, etc.

„Nădăjduim ca și anul acesta să putem oferi, prin această campanie, la fel de multe sau chiar mai multe ghiozdane și rechizite, ca și acești copii cu nevoi, mai ales din mediul rural, să poată începe în condiții normale școala. Adresăm rugămintea tuturor binevoitorilor să se alăture nouă, să ne sprijine și împreună Biserica cu credincioșii deopotrivă, să putem face o mică bucurie acestor copii nevoiași, care, ca și ceilalți se pregătesc să înceapă școala”, a precizat părintele Gabriel Gozman, consilier social-misionar al Episcopiei Caransebeșului.

Toți cei care vor să se alăture acestei campanii umanitare pot suna la numerele de telefon 0731709075, 0785869250 sau 0745982221 din data de 08.09.2014 până în 15.09.2014 și un voluntar se va deplasa la casa fiecărui binevoitor pentru a prelua cele donate. În anul 2013, când a început această campanie, au fost ajutați cu rechizite și ghiozdane 386 de copii nevoiași din satele Protopopiatului Caransebeș.

Data: 5 septembrie 2014 • Vizualizări: 992