Cântare şi rugăciune la Florii, în Biserica „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din Reşiţa-Govândari

Cântare  şi rugăciune  la Florii,   în Biserica  „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din Reşiţa-Govândari
În Duminica Floriilor copiii şi tinerii implicaţi în proiectele religioase, educative şi culturale, prezenţi constant în strana bisericii noastre „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din cartierul reşiţean Govândari, s-au împărtăşit şi după otpustul Sfintei Liturghii au prezentat un mini-concert de cântece
Autor: Pr. Petru Berbentia
Conştienţi că activităţile cu copiii sunt extrem de importante, încercăm să îi apropiem de Biserică, provocându-i să-şi manifeste credinţa prin rugăciune, cântare şi poezie. Tot ce fac copiii îndrumaţi de profesorii lor sau de preoţii bisericii, sunt motive de bucurie şi de zidire sufletească.

Şi în acest an, în 9 aprilie 2017 - Duminica Floriilor - , copiii şi tinerii implicaţi în proiectele religioase, educative şi culturale, prezenţi constant în strana bisericii noastre „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din cartierul reşiţean Govândari, s-au împărtăşit şi după otpustul Sfintei Liturghii au prezentat un mini-concert de cântece închinate Mântuitorului Iisus Hristos, Patimilor Sale Mântuitoare dar şi Fecioarei Maria, Maica Sa Sfântă.

Într-o biserică plină, copiii pregătiţi de părintele Romulus Şandru – care se ocupă de această activitate, au cântat cu bucurie, înălţând slavă lui Dumnezeu, iar credincioşii ce au fost în biserică i-au apreciat cu aplauze. Au demonstrat astfel că munca lor nu a fost zadarnică şi că prezenţa lor la biserică este benefică pentru toţi.

La final, preotul paroh Petru Berbentia le-a mulţumit pentru că s-au pregătit cu multă tragere de inimă pentru acest mini-concert, precum şi mulţumiri îndrumătorului lor care susţine munca în „şcoala duminicală” de foarte mulţi ani.

Parohul şi-a manifestat nădejdea că şi de acum înainte copiii vor fi vrednici lucrători în Biserica noastră Strămoşească.

Data: 10 aprilie 2017 • Vizualizări: 531