Centrul de Igienă pentru Mamă şi Copil va fi renovat

Centrul de Igienă pentru Mamă şi Copil va fi renovat
În incinta Centrului de Igienă pentru Mamă şi Copil a avut loc o întâlnire de lucru între conducerea Sectorului Social-Misionar al Episcopiei Caransebeşului şi reprezentanţi ai SC TMD Friction România SRL
Autor: Serviciul Social-Misionar
În această perioadă, Centrul de Igienă pentru Mamă şi Copil din cadrul Complexului de Servicii Sociale „Sfântul Vasile cel Mare” al Episcopiei Caransebeşului va intra într-un amplu proces de renovare. O parte importantă din fondurile necesare renovării aşezământului social au fost alocate de către SC TMD Friction România SRL în urma unei sponsorizări.

„La începutul acestei săptămâni am avut o întâlnire de lucru cu reprezentanţi ai SC TMD Friction România SRL în care am arătat care sunt activităţile social-filantropice desfăşurate de către Episcopia Caransebeşului, atât la nivel local, în cadrul Complexului de Servicii Sociale „Sfântul Vasile cel Mare”, cât şi la nivel judeţean prin intermediul centrelor noastre sociale şi de tineret. Ne bucurăm pentru că am primit această sponsorizare foarte importantă pentru noi, ne dorim să creem o legătură puternică între Episcopia Caransebeşului şi SC TMD Friction România SRL şi suntem siguri că împreună vom realiza lucruri frumoase pentru toţi cei care se află în suferinţe şi nevoi”, a mărturisit pr. cons. Gabriel Gozman-Pop, consilierul social-misionar al Episcopiei Caransebeşului.

Centrul de Igienă pentru Mamă şi Copil din cadrul Complexului de Servicii Sociale „Sfântul Vasile cel Mare” al Episcopiei Caransebeşului funcţionează din 10 mai 2006 şi are ca scop major prevenirea abandonării, neglijării şi abuzul asupra copiilor. Este un serviciu pentru prevenirea separării copilului de mamă, de tip rezidenţial, organiuzat pe model familial, a cărui misiune este de a permite formarea, menţinerea şi întărirea legăturilor familiale, precum şi sprijinirea familiei pentru asumarea responsabilităţilor parentale.

Data: 16 ianuarie 2014 • Vizualizări: 737