Centrul social și de misiune cu tinerii din Oravița și-a prăznuit ocrotitoarea

Centrul social și de misiune cu tinerii din Oravița și-a prăznuit ocrotitoarea
Luni, 25 noiembrie, tinerii Centrului social și de misiune cu tinerii, al Parohiei „Sfântul Prooroc Ilie Tesviteanul”, din Oravița au prăznuit-o în mod festiv pe cea care le este ocrotitoare – Sfânta Mare Muceniță Ecaterina
Autor: Simona Moldovan
Luni, 25 noiembrie, tinerii Centrului social și de misiune cu tinerii, al Parohiei „Sfântul Prooroc Ilie Tesviteanul”, din Oravița au prăznuit-o în mod festiv pe cea care le este ocrotitoare – Sfânta Mare Muceniță Ecaterina.

Cu acest prilej, la orele serii, preotul paroh Gelu Moldovan, alături de tinerii membri ai centrului, a oficiat în biserica parohiei Acatistul Sfintei Ecaterina, rugând pe bunul Dumnezeu să le lumineze mintea și inima spre a înțelege legea Lui cea dumnezeiască.

La finalul slujbei, două tinere au prezentat referate despre viața Sfintei Mucenițe Ecaterina, în care a fost evidențiată dragostea sfintei față de Hristos și înțelepciunea cu care a fost împodobită. După terminarea slujbei, părintele împreună cu credincioșii și copiii, s-au întâlnit în sala Centrului „Sfânta Ecaterina”, unde au interpretat cântece specifice perioadei de dinaintea Crăciunului.

Data: 28 noiembrie 2013 • Vizualizări: 922