Cerc Pastoral – Misionar la Parohia „Adormirea Maicii Domnului” Oravița Montană

Cerc Pastoral – Misionar la Parohia „Adormirea Maicii Domnului” Oravița Montană
În data de 24 septembrie, la Parohia „Adormirea Maicii Domnului” Oravița Montană, s-a desfășurat întâlnirea Cercului pastoral-misionar Oravița – Răcășdia
Autor: Pr. Marinel Bobescu
În data de 24 septembrie, la Parohia „Adormirea Maicii Domnului” Oravița Montană, s-a desfășurat întâlnirea Cercului pastoral-misionar Oravița – Răcășdia. Începutul întrunirii a debutat prin săvârșirea Vecerniei, preoți slujitori fiind părintele Ilie Miloș de la Parohia Ciclova Română, părintele Lucian Lăpușneanu de la Parohia Broșteni și părintele Adrian Boboc de la Parohia Ilidia.

La cuvântul de învățătură a părintelui Adrian Boboc a fost prezent și un număr considerabil de credincioși, părintele vorbindu-le despre Mântuitorul Hristos care este calea, adevărul și viața. Dezvoltând acestă temă a subliniat despre importanța în viața creștinului de a avea în toate activitățiile și acțiunile sale pe Hristos ca îndrumător în viața cotidiană, ce este tot mai tensionată de grijile materiale depărtându-ne în cele mai multe cazuri de Hristos care este singura cale ce duce spre salvarea sufletelor noastre.

La final copii de la Centrul de tineret „Adormirea Maicii Domnului” Oravița dirijați de doamna profesoară Dragoș Mirela au susținut un recital de pricesne închinate Maicii Domnului.

Data: 28 septembrie 2017 • Vizualizări: 595