Cerc pastoral-misionar la Moldova Nouă

Cerc pastoral-misionar la Moldova Nouă
Vineri, 2 martie, la Parohia Sfinții Împărați Constantin și Elena din Moldova Nouă a avut loc întrunirea lunară a Centrului Pastoral-Misionar Moldova Nouă
Autor: Pr. Ion Nedelcu
Cu acest prilej, în prezența unui număr însemnat de credincioși, s-a săvârșit Taina Sfântului Maslu de către un sobor de preoți. Din sobor au făcut parte: părintele Ienea Mihai, părintele Dorin Nistoran, părintele Alexandru Rogobete, părintele Petru Urdăreanu, Părintele Marian Sarchiz, Părintele Alexandru Ecovescu și părintele Remus Căta.

În cuvântul de învățătură părintele Mihai Ienea a subliniat: „Suntem cu toții pe drumul spre Golgota, muntele pe care s-a săvârșit împăcarea noastră cu Dumnezeu prin jertfa de pe cruce a Domnului nostru Iisus Hristos. Iată ușile pocăinței și cărările mântuirii ne sunt deschise, Hristos ne cheamă pe toți: Veniți la mine toți cei osteniți și împovărați și Eu vă voi primi pe voi”.

În cea de-a doua parte a întâlnirii Părintele Protopop Bogoliub Martinovici a prezentat preoților ultimele circulare emise de Centrul Eparhial și Cancelaria Sfântului Sinod și s-a accentuat pe respectarea programului liturgic specific Postului Mare.

Data: 5 martie 2018 • Vizualizări: 898