Cerc pastoral-misionar la Parohia Milcoveni

Cerc pastoral-misionar la Parohia Milcoveni
În Duminica lăsatului sec de carne, la Parohia Milcoveni a avut loc întrunirea preoților din Cercul pastoral misionar Moldova Nouă
Autor: Pr. Ion Nedelcu
Întrunirea a debutat cu oficierea slujbei de seară la care au participat un număr însemnat de credincioși. Slujba a fost oficiată de către părintele Sarchiz Marian de la Parohia Padina Matei, părintele Nistoran Daniel – Parohia Gornea și părintele Ilie Oltean – Parohia Pojejena.

În cuvântul de învățătură părintele Marian Sarchiz a vorbit despre această perioadă de început a Triodului , timp de pregătire duhovnicească pentru intrarea în postul Mare. La sfârșitul slujbei, părintele paroh Adrian Nacu a mulțumit tuturor pentru împreuna slujire și a oferit părintelui protopop Bogoliub Martinovici în semn de mulțumire și prețuire o icoană cu Sfântul Proroc Ilie Tesviteanul care este și hramul parohiei Milcoveni.

În partea a doua a întrunirii părintele Gheorghiță Băloi de la Parohia Sfântul Gheorghe din Moldova Nouă a susținut un referat cu tema „Unitatea de credință, o preocupare permanentă a Bisericii” apoi s-au discutat problemele administrative, s-a fixat calendarul întrunirilor pe anul 2018 și programul săptămânilor duhovnicești din perioada postului Mare.

Data: 13 februarie 2018 • Vizualizări: 1710