Colindă la spitalele şi centrele sociale din Oraviţa

Colindă la spitalele şi centrele sociale din Oraviţa
Serviciul social-misionar al Episcopiei Caransebeşului au organizat o zi de comuniune şi caritate la spitalele şi centrele sociale din Oraviţa
Autor: Servicul social-misionar
Cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Lucian, Episcopul Caransebeşului şi cu sprijinul protopopiatului Oraviţa, serviciul social-misionar al Episcopiei Caransebeşului au petrecut o zi de comuniune în taina colindului sfânt şi bun, alături de pacienţii din spitale şi beneficiarii din centrele sociale ale Oraşului Oraviţa.

Corul „Armonia” al Liceului „Ioan Dragalina” din oraş, alături de clerici din Oraviţa şi împrejurimi au colindat pe toţi care aflaţi în patul de suferinţă şi în singurătate au aşteptat vestea Naşterii Domnului.

Astfel a fost vizitat Spitalul Orăşenesc, modulele Centrului de Servicii Sociale, precum şi modulele Centrului de Îngrijire şi Asistenţă Socială din Oraviţa.

Odată cu vestea cea bună a Naşterii lui Hristos, toţi cei de faţă, bolnavi, bătrâni, ostenitori ai centrelor şi spitalelor au primit daruri din partea Episcopiei Caransebeşului, simţind astfel taina comuniunii prefăcându-se în faptă, după cuvântul Celui ce se naşte în ieslea Betleemului şi ne vesteşte o altă taină a mântuirii noastre.

Data: 15 decembrie 2011 • Vizualizări: 1433