Colindători la Parohia Pojejena

Colindători la Parohia Pojejena
În duminica XXVIII după Rusalii credincioșii parohiei Pojejena din Protopopiatul Moldova Nouă, au fost colindați de Corul Poliției de Frontieră de la Grădinari, Sectorul Oravița
Autor: Pr. Ion Nedelcu
În duminica XXVIII după Rusalii credincioșii parohiei Pojejena din Protopopiatul Moldova Nouă, au fost colindați de Corul Poliției de Frontieră de la Grădinari, Sectorul Oravița. Ziua a început cu oficierea Sfintei Liturghii de către părintele Ion Nedelcu, în cadrul căreia numeroși credincioși s-au împărtășit cu Trupul și Sângele lui Hristos. Credincioșii parohiei Pojejena au primit cu bucurie vestea Nașterii Domnului prin concertul de colinde interpretat de Corul Poliției de Frontieră de la Grădinari condus de dirijorul Mircea Șonea, agent în cadrul Poliției de Frontieră Grădinari.

În cuvântul de învățătură părintele Nedelcu a precizat „Vestea Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos ne este adusă astăzi prin Corul Poliției de Frontieră de la Grădinari care au interpretat în parohia noastră un buchet frumos de colinde. Poliția este cea care veghează la ordinea și siguranța cetățenilor, însă dumneavoastră astăzi ați demonstrat că polițiștii pot fi și buni propovăduitori ai cuvântului lui Dumnezeu, prin aceste minunate colinde cu care ne-ați umplut sufletele de bucurie sfântă. Mulțumim domnului comandant Andronache Ionel cel prin care s-a putut face posibilă această prezență a dumneavoastră în mijlocul nostru și cu care avem o colaborare frumoasă în toate activitățile parohiale fiind un fiu sufletesc al parohiei Pojejena”.

În încheiere toții colindătorii au primit din partea părintelui Nedelcu pliante, iconițe și calendare iar apoi a urmat o agapă frățească oferită cu mult drag de către credincioși. Corul Poliției de Frontieră de la Grădinari, Sectorul Oravița este compus din agenți și ofițeri ai Poliției de Frontieră de la punctul de lucru din Grădinari și este condus de Mircea Șonea.

Data: 15 decembrie 2013 • Vizualizări: 600