Concert de colinde în premieră la Băile Herculane

Concert de colinde în premieră la Băile Herculane
Luni, 12 decembrie, în Sala de spectacole a Hotelului Diana din localitatea Băile Herculane a avut loc un concert de colinde corale.
Autor: Serviciul Cultural
Luni, 12 decembrie, în Sala de spectacole a Hotelului Diana din localitatea Băile Herculane, a avut loc un concert extraordinar de colinde corale şi tradiţionale din Judeţul Mehedinţi a Corului Kinonia, al Episcopiei Severinului şi Strehaiei, dirijat cu măiestrie de către arhid. Adrian-Cristian Maziliţa;

Manifestarea culturală s-a bucurat de prezenţa Preasfinţitului Părinte Lucian, Episcopul Caransebeşului, a Presfinţitului Părinte Nicodim, Episcopul Severinului şi Strehaiei, preoţi, profesori, iubitori de muzică corală şi bizantină, precum şi numeroşi credincioşi şi credincioase din localitate şi împrejurimi;

Această vizită a corului bărbătesc Kinonia în Eparhia Caransebeşului, în preajma sărbătorii Crăciunului, a devenit o tradiţie, noutatea anul acesta constă în faptul că manifestarea culturală a avut loc în oraşul Băile Herculane şi nu în oraşul de reşedinţă a Episcopiei Caransebeşului.

Totodată, şi corul Episcopiei Caransebeşului va susţine săptămâna aceasta, un concert extraordinar de colinde în Eparhia Severinului şi Strehaiei.


Data: 13 decembrie 2011 • Vizualizări: 785