Concert de colinde la Bocşa

Concert de colinde la Bocşa
În biserica cu hramul "Sfântul Ierarh Nicolae" din Bocşa, a avut loc un concert tradiţional de colinde
Autor: Pr. Silviu Fergiug
Duminică, 23 Decembrie 2012, la orele după-amiezii, în Biserica Ortodoxă, „Sfântul Ierarh Nicolae” din Bocşa Română a avut loc tradiţionalul concert de colinde închinat praznicului Naşterii Domnului. La acesta, au participat grupuri de colindători din cadrul şcolilor bocşene, precum şi invitaţi din Giroc, judeţul Timiş.

„Surpriza acestei seri a fost Maria Ferciug, elevă în clasa I la Şcoala Gimnazială Nr. 1 din Bocşa, care a impresionat prin interpretarea colindelor la pian. Corul „Armonia” din Bocşa, în calitate de gazdă, a încheiat programul învitându-ne să cântam din suflet tradiţionalul colind O” ce veste minunată!”. Pentru ca bucuria noastră să fie deplină, nu puteam uita, acum în ajun sărbătorilor sfinte, să-i colindăm şi pe bătrânii din cadrul Căminului Bocşa, gest pe care l-am făcut în încheierea acestei zile de înaltă trăire duhovnicească.Slavă şi mulţumire lui Dumnezeu pentru clipele de bucurie şi de lumină sfântă trăite în pragul Sfintei Sărbatori a Naşterii Măntuitorului nostru Iisus Hristos”, a arătat pr. paroh Silviu Fergiug

La final, copiii prezenţi au primit pachete cu dulciuri, apoi au participat în dragoste şi bucurie la o agapă frăţească oferită de către Parohia „Sfântul Ierarh Nicolae” din localitatea cărăşeană Bocşa.

Data: 23 decembrie 2012 • Vizualizări: 654