Concert prepascal în Municipiul Petroşani

Concert prepascal în Municipiul Petroşani
Vineri, 6 aprilie, sala de spectacole a Teatrului dramatic „Ion D. Sârbu” din Municipiul Petrosani a fost gazda concertului „Pus-au pe capul Meu cununi de spini” susţinut de grupul psasltic „Katharsis” al Episcopiei Caransebeşului şi de către Corul preoţilor Episcopiei Caransebeşului
Autor: Serviciul Prezidial
Vineri, 6 aprilie, sala de spectacole a Teatrului dramatic „Ion D. Sârbu” din Municipiul Petrosani a fost gazda concertului „Pus-au pe capul Meu cununi de spini” susţinut de grupul psasltic „Katharsis” al Episcopiei Caransebeşului şi de către Corul preoţilor Episcopiei Caransebeşului.

Manifestarea religios-culturală a fost organizată de către Episcopia Devei şi Hunedoarei în colaborarea cu Episcopia Caransebeşului şi cu Primăria Municipiului Petroşani şi au fost prezentate publicului piese religioase specifice perioadei prepascale.

Totodată, evenimentul s-a bucurat de prezenţa Preasfinţitului Părinte Lucian, Episcopul Caransebeşului, a Preasfinţitului Părinte Gurie, Episcopul Devei şi Hunedoarei, a autorităţilor centrale, judeţene şi locale, precum şi a numeroşi preoţi şi credincioşi din localitate.

La final, toţi cei prezenţi, au primit din partea ierarhilor iconiţe cu Mântuitorul Iisus Hristos şi Maica Domnului

Data: 9 aprilie 2012 • Vizualizări: 674