Conferință duhovnicească la Caransebeș

Conferință duhovnicească la Caransebeș
Joi, 27 martie, începând cu orele 18:00, Sala de festivități a Episcopiei Caransebeșului va găzdui conferința duhovnicească cu tema „Educația în Hristos a tinerei generații”
Autor: Serviciul Prezidial
Joi, 27 martie, începând cu orele 18:00, Sala de festivități a Episcopiei Caransebeșului va găzdui conferința duhovnicească cu tema „Educația în Hristos a tinerei generații”. Această conferință va fi susținută de preacucernicul părinte conf. univ. dr. Constantin Valer Necula de la Facultatea de Teologie „Andrei Șaguna” din Sibiu. Manifestarea se va bucura de prezența Preasfințitului Părinte Lucian, Episcopul Caransebeșului și sunt așteptați atât tineri, care se vor putea bucura de cuvintele ziditoare de suflet ale părintelui Necula, dar și credincioși de toate vârstele, care prin această conferință vor putea avea o perspectivă mai largă, referitoare la implicarea bisericii în educarea tinerei generații.

Părintele Constantin Necula este unul dintre părinții noștri de astăzi, de mare anvergură pastoral – misionară. Este autor a numeroase cărți, studii și articole, de asemenea co-autor al altor numeroase lucrări de specialitate, și nu în ultimul rând se află printre conferențiarii cei mai populari și îndrăgiți, susținând foarte multe conferințe pe teme de mare actualitate în marile centre culturale ale țării, cum ar fi: Cluj, Iași, Timișoara, Oradea, București, Craiova, Brașov și altele. Totodată este prezent la numeroase emisiuni de radio sau televiziune, răspunzând într-un mod cât mai elocvent la problemele lumii de azi.

Data: 27 martie 2014 • Vizualizări: 1545