Conferință duhovnicească pentru tinerii reșițeni

Conferință duhovnicească pentru tinerii reșițeni
Joi, 1 noiembrie, la orele după-amiezii, sala mare de conferinţe a Casei de Cultură a Sindicatelor din Reşiţa a fost gazda conferinţei religioase „Tinerii în Hristos şi în Biserică”
Autor: Serviciul Cultural
Joi, 1 noiembrie, la orele după-amiezii, sala mare de conferinţe a Casei de Cultură a Sindicatelor din Reşiţa a fost gazda conferinţei religioase „Tinerii în Hristos şi în Biserică. Provocările tineretului la adresa Bisericii”. Aceasta a fost susţinută de către pr. conf. dr Constantin Nicula, profesor al Facultăţii de Teologie Ortodoxă „Andrei Şaguna” din Sibiu.

După susţinerea conferinţei a urmat o sesiune de întrebări ale tinerilor cu privire la tema prezentată. La eveniment au participat Liubiţa Raichici, managerul Direcţiei de Cultură Caraş-Severin, conducerea casei de cultură, preoţi, profesori, numeroşi credincioşi şi credincioase, precum şi tineri elevi şi studenţi din Municipiul Reşiţa.

Conferinţa religioasă a fost organizată de către Casa de Cultură a Sindicatelor din Reşiţa în colaborare cu Protopopiatul Reşiţa în cadrul manifestărilor culturale „Reşiţa în zece dimensiuni”.
Data: 1 noiembrie 2012 • Vizualizări: 1239