Consultații medicale gratuite în localitatea Gârliște

Consultații medicale gratuite în localitatea Gârliște
Sâmbătă, 27 iulie, la Centrul Cultural Social-Misionar „Sfântul Apostol Andrei” din localitatea cărășeană Gârlişte, au avut loc consultaţii medicale gratuite pentru credincioșii cu posibilități financiare reduse
Autor: Pr. Marius Peica
Consultațiile medicale au fost oferite de către doctorul Sorin Mangea, iar lista persoanelor care au beneficiat de acestea fost alcătuită cu ajutorul părintelui paroh Marius Peica, ţinându-se cont de nevoile medicale ale participanților. De asemenea, doctorul Sorin Mangea a fost asistat la aceste consultaţii de către Daniela Peica, care doreşte de să acorde un sprijin medical gratuit tuturor credincioșilor care au nevoie de acest lucru.

„Mulţumim domnului dr. Sorin Mangea pentru dorinţa dumnealui de a participa la acţiunile de ajutorare a oamenilor organizate prin Central Cultural Social-Misionar „Sfântul Apostol Andrei”din Gîrlişte. Dumnezeu să-i răsplătească faptele bune şi să-l binecuvinteze pe el şi întreaga sa familie. Pe viitor ne dorim ca aceste consultaţii să aibe continuitate, astfel încât, de acestea să beneficieze un număr cât mai mare de credincioși, în special cazuri sociale, din comunitatea noastră, dar de ce nu, chiar și din localitățile Goruia și Giurgiova, pentru că datoria noastră de creștini este aceea de a ne ajuta aproapele aflat în necazuri și neputințe”, a arătat pr. paroh Marius Peica.

În cadrul Centrului „Sfântul Apostol Andrei” din localitatea Gârliște, se derulează mai multe activități, printre care amintim: sprijinirea copiilor proveniți din familii cu posibilități financiare reduse, împărțirea de ajutoare și materiale constând în haine și rechizite școlare, servicii medicale gratuite, coordinator fiind doctorul Sorin Mangea, publicarea Revistei „Muguri de lumină”, publicație ce cuprinde toate domeniile de activitate care se desfășoară la nivel de lcomunitate, ajutorarea persoanelor cu venituri reduse, alimente, îmbrăcăminte, vizionarea de filme documentare și religioase instructiv-educative. Toate aceste activități fiind realizate prin voluntariat și sprijin financiar atât de la autoritățile locale cât și de la persoane din țară și străinătate.

Data: 29 iulie 2013 • Vizualizări: 1303