Copiii și gândurile lor către Dumnezeu

Copiii și gândurile lor către Dumnezeu
În data de 28 decembrie, 2014, de la ora 12.00, credincioşii Bisericii Ortodoxe „Sf. Nicolae” din Bocşa Română, au luat parte la prezentarea celui de-al şaptelea volum al cărţii „Gânduri către Dumnezeu”
Autor: Gabriela Şerban
În data de 28 decembrie, 2014, de la ora 12.00, credincioşii Bisericii Ortodoxe „Sf. Nicolae” din Bocşa Română, au luat parte la prezentarea celui de-al şaptelea volum al cărţii „Gânduri către Dumnezeu”.

Volumul cuprinde cele mai izbutite creaţii literare şi artistice ale copiilor din Bocşa, participanţi la concursul anual, organizat de Biblioteca Orăşenească „Tata Oancea” Bocşa într-un proiect de promovare a cărţii şi lecturii, de stimulare a creativităţii copiilor şi, mai ales, de atragere a acestora spre biserică, spre credinţă, intitulat sugestiv „Gânduri către Dumnezeu” şi aflat la cea de-a 7-a ediţie.

Volumul prezentat de părintele Silviu Ferciug, membru al juriului încă de la prima ediţie şi de Gabriela Şerban, iniţiatorul proiectului, se bucură de o prefaţă semnată de prof. Stela Boulescu, preşedintele juriului, dar şi de o poezie care aparţine tot unui dascăl, prof. Cristina Sărăţeanu.

O noutate a acestei ediţii o constituie faptul că volumul a apărut sub egida Bibliotecii Orăşeneşti „Tata Oancea” şi a Centrului de Tineret Bocşa, cu sprijinul bisericilor ortodoxe şi al preoţilor din oraş. De asemenea, volumul a fost lansat şi în alte biserici partenere din oraşul Bocşa.

Data: 2 ianuarie 2015 • Vizualizări: 839