Copiii au dus vestea Învierii Domnului şi la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Bocşa

Copiii au dus vestea Învierii Domnului şi la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Bocşa
Vestea Învierii Domnului a răsunat în cea de-a treia zi a Sfintelor Paşti şi la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Bocşa
Autor: Gabriela Şerban
Vestea Învierii Domnului a răsunat în cea de-a treia zi a Sfintelor Paşti şi la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Bocşa. Membrii Centrului de Tineret Vasiova, însoţiţi de pr. Doru Melinescu, prof. Dana Melinescu, artistul plastic Viorel Coţoiu şi bibliotecarii Gabriela şi Tiberiu Şerban, s-au aflat alături de bătrânii din acest cămin pentru a ciocni un ou roşu, a dărui o felie de cozonac, dar, mai ales, pentru a rosti împreună „Hristos a Înviat”.

Iconiţe şi felicitări, cuvinte alese rostite de preotul Doru Melinescu, menite să aline dureri şi supărări, au fost dăruite celor prezenţi, iar glasurile copiilor au emoţionat bătrânii până la lacrimi.

Prezenţa membrilor Centrului de tineret Vasiova în această instituţie este una obişnuită, părintele Doru Melinescu însoţit de copii poposește adesea aici, pansând sufletele oamenilor, cu atât mai mult în perioada unor sărbători importante, când bătrânii sunt dornici de căldura şi dragostea celor din jur.

Data: 15 aprilie 2015 • Vizualizări: 458