Copiii în Biserică, la sărbătoarea Sfinților Împărați Constantin și Elena

Copiii în Biserică, la sărbătoarea Sfinților Împărați Constantin și Elena
La sărbătoarea Sfinților Împărați Constantin și Elena, elevii Școlii Gimnaziale Tîrnova, au participat la Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie.
Autor: Serviciul Social-Misionar
La sărbătoarea Sfinților Împărați Constantin și Elena, elevii Școlii Gimnaziale Tîrnova, începând cu cei de grădiniță, însoțiți de doamnele educatoare Pușa Florei și Camelia Păușan, respectiv clasele pregătitoare, a I-a, a II-a, a III-a și a IV-a, însoțiți de domnul profesor de religie Marius Simion, au participat la Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie. La momentul potrivit, cei de la grădiniță, clasa pregătitoare și a I-a, s-au împărtășit cu Trupul și Sângele Domnului nostru Iisus Hristos.

Pentru reușita acestei activități, părintele Ion Ștefoni a mulțumit conducerii școlii, atât domnului director Daniel Tîmpa, domnului profesor de religie Marius Simion, cât și cadrelor didactice, care au sprijinit desfășurarea acesteia, precum și celor care i-au însoțit pe copii.

Demn de menționat este faptul că și la biserica din cartierul Celnic al Aninei, părintele Marius Negoiță a avut parte de o surpriză plăcută. La inițiativa profesorului de religie Marius Simion, elevii Școlii Gimnaziale Celnic (Grădinița P.N. 1, clasele pregătitoare, a I-a, a III-a,a IV-a), au participat la Sfânta Liturghie, mulţi dintre aceştia împărtăşindu-se cu Trupul și Sângele Domnului.

„Aducem mulțumiri conducerii școlii, domnului director Livius Albu, cadrelor didactice care i-au însoțit pe copii, Anișoara Albu, Manuela Onețiu, Valentina Savici, precum și domnului Vasile Munteanu, care au făcut acest eveniment posibil. Această acțiune a fost și o urare a noastră de bun venit, pentru noul preot Marius Negoiță, care slujeşte în cartierele Celnic și Brădet din oraşul Anina. Nădăjduim că aceste activități, care s-au desfășurat atât la Tîrnova cât și la Anina, să fi avut un efect benefic asupra copiilor, iar aceștia să participe cât mai activ în viața Bisericii”, a subliniat Marius Simion, profesor de religie.

Data: 23 mai 2014 • Vizualizări: 1338