„Copilăria-inima tuturor vârstelor"

„Copilăria-inima tuturor vârstelor"
Centrul de tineret „Sf. M. Mc. Ecaterina” Oravița a găzduit vineri, 2 Iunie 2017, o activitate de rugăciune și comuniune organizată de filiala ATOR din localitate
Autor: Maria Borș și Andreea Marocico
Centrul de tineret „Sf. M. Mc. Ecaterina” Oravița a găzduit vineri, 2 Iunie 2017, o activitate de rugăciune și comuniune organizată de filiala ATOR din localitate, menită să marcheze Ziua Internațională a Copilului.

Cunoscând talentul tinerilor din ATOR din Banatul de Munte și pasiunea lor pentru cântec, în data de 2 iunie, la Oravița, a fost organizată o seară de karaoke de către membrii filalei Oravița-Răcășdia cu sprijinul celor două centre de tineret din oraș. La această întâlnire au luat parte membrii filialelor din Moldova Nouă, Bocșa, Moniom și Oravița.

Debutul întâlnirii a fost marcat de săvârșirea acatistului Sf. M. Mc. Ecaterina, la biserica Sf. Proroc Ilie Tesviteanul, de către preoții prezenți, iar răspunsurile de la strană au fost date de tineri. Programul a continuat în cadrul centrului de tineret „Sf. M. Mc. Ecaterina” cu servirea mesei de seară după care tinerii au avut ocazia să-și etaleze talentul în cadrul concursului de karaoke. Cei mai buni, dar și cei mai amuzanți dintre participanți au fost premiați la sfârșitul serii.

„2 iunie - o zi ce va rămâne în mintea și sufletul copiilor pentru tot restul vieții. M-am bucurat să ii văd veselindu-se, simțind vacanța apropiindu-se. A fost sărbătorirea Zilei Internaționale a copilului - 1 iunie. Au cântat, s-au bucurat împreună și pentru mine rămâne o zi memorabilă. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce primesc datorită copiilor din jurul meu. Mă bucur alături de oameni cu suflet cald - doamna preoteasa, Simona Ionela Moldovan, părintele Petru Gelu Moldovan."- a mărturisit una dintre organizatoarele acestui eveniment, Cristina Zainea.

Data: 7 iunie 2017 • Vizualizări: 924