Corul „Gheorghe Dobreanu” la Bocşa Română

Corul „Gheorghe Dobreanu” la Bocşa Română
Duminică, 17 noiembrie, la biserica „Sfântul Ierarh Nicolae” din Bocşa Română, răspunsurile la Sfânta şi Dumnezeiasca Liturghie au fost date de corul „Gheorghe Dobreanu”
Autor: Pr. Silviu Ferciug
Duminică, 17 noiembrie, la biserica „Sfântul Ierarh Nicolae” din Bocşa Română, răspunsurile la Sfânta şi Dumnezeiasca Liturghie au fost date de corul „Gheorghe Dobreanu” al catedralei istorice „Sfântul Gheorghe” din Caransebeş .

Aleasa interpretare a corului a adus în sufletele tuturor credincioşilor prezenţi multă bucurie şi emoţie sfântă. În cuvântul de încheiere, părintele Călin Ianchiș, eclesiarhul catedralei istorice, a transmis binecuvântarea Preasfinţitului Episcop Lucian şi a adus mulţumiri preoţilor, corului „Armonia” din Bocşa şi credincioşilor pentru călduroasa primire.

De asemenea, părintele paroh Silviu Ferciug a mulţumit părintelui eclesiarh, dirijorului corului, d-na prof. Maria Poneţchi, precum şi coriştilor pentru că au binevoit ca în această zi de sărbătoare să încânte cu glasurile lor minunate, afirmând că această formaţie corală este o „bijuterie a Banatului”, fapt consemnat şi în cartea de onoare a corului caransebeşean.

La finalul Sfintei Liturghii, corul „Gheorghe Dobreanu” a susţinut un concert de cântări religioase, după care au participat, cu toţii, la o agapă frăţească. Mulţumim lui Dumnezeu pentru această zi de înaltă trăire duhovnicească şi dorim ca pe viitor, frumoasa noastră colaborare să o intensificăm tot mai mult.

Data: 18 noiembrie 2013 • Vizualizări: 598