„Crăciun de poveste” la Grădinița PP1 Caransebeș

„Crăciun de poveste”  la Grădinița PP1 Caransebeș
Preasfințitul Părinte Episcop Lucian a dorit ca preșcolarii de la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 1 Caransebeș să primească daruri din partea Episcopiei, acum în prag de sărbătoare
Autor: Prof. Adriana Ianchiș
Cu nespusă dragoste părintească, Preasfințitul Părinte Episcop Lucian a dorit ca preșcolarii de la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 1 Caransebeș, structură a Seminarului Teologic Ortodox „Episcop Ioan Popasu” din Caransebeș, să primească daruri din partea Episcopiei acum în prag de sărbătoare.

Cu această ocazie copilașii, coordonați de doamnele educatoare, au desfășurat câteva acțiuni specifice perioadei în care ne aflăm. Astfel, ei au împodobit bradul din curtea grădiniței, cu ornamentele confecționate de ei împreună cu părinții.

Cu bujori în obrăjori și sufletul curat, cei mici au colindat ca odinioară îngerii și au adus vestea nașterii Mântuitorului și în sufletul celor prezenți. Părintele profesor Rusalin Isac, directorul Seminarului Teologic Ortodox „Episcop Ioan Popasu” din Caransebeș, însoțit de către preoții responsabili cu educația religioasă în grădinițe (Pr. Iliuș Mihai și Diac. Bojin Liviu), au transmis mesajul Preasfinției Sale.

Moș Crăciun și-a făcut și el apariția bucurând pe cei prezenți, aducând alte cadouri prin bunăvoința „Societății Femeilor Ortodoxe” și a Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 1 din Caransebeș.

,,Mulțumim tuturor celor care au făcut eforturi pentru ca sărbătoarea Crăciunului să aducă fericire și bucurie copiilor, în special preasfinției Sale Episcopului Lucian”, a concluzionat prof. Ana Buru.

Ninsoarea, bradul împodobit și cadourile de Crăciun, cântec de colinde strămoșești, prezența celor dragi și vestea cea mare au adus în Grădinița cu Program Prelungit Nr. 1 Caransebeș un ,,Crăciun de poveste” .

Data: 21 decembrie 2016 • Vizualizări: 1051