Culoare şi filantropie la Bocşa

Culoare şi filantropie la Bocşa
Cu ocazia Zilei Mamei au fost organizate mai multe acţiuni culturale şi sociale de către memmbrii Centrului de tineret „Vasiova”
Autor: Gabriela Şerban
Marţi, 8 martie, la Biblioteca Orăşenească „Tata Oancea” Bocşa, în sala Centrului de tineret „Vasiova”, a avut loc un eveniment dedicat Zilei Femei și în special mamei intitulat Flori pentru mama”.

Membrii Centrului de tineret „Vasiova”, coordonați de pr. Doru Melinescu și îndrumați de artistul plastic Nicolae Potocean, au expus cele mai reușite dintre desenele realizate în ultimele trei luni la Cercul de artă și creație din cadrul agendei de lucru a Centrului de tineret „Vasiova”.

După vernisarea expoziției de către pr. Doru Melinescu și pictorul Nik Potocean, câțiva dintre copiii și tinerii Centrului ai dedicat mamelor un recital de versuri sub bagheta magică a dnei.prof. Loredana Melinescu. Programul oferit cu mult drag și extrem de mult suflet a reușit să stoarcă lacrimi de emoție și bucurie tuturor celor prezenți. Florile și dulciurile au fost ingredientele finalului de eveniment, iar îmbrățișările au destins atmosfera deja prea încărcată de emoție și culoare.

Mercuri, 9 Martie, membrii Centrului de tineret „Vasiova” s-au deplasat la Căminul pentru Persoane Vârstnice Bocșa pentru a oferi doamnelor de aici flori și zâmbete. Coordonați de pr. Doru Melinescu și îndrumați de dna. prof. Loredana Melinescu, tinerii au susținut un recital de muzică și poezie dedicat mamei, apoi au împărțit flori și felicitări realizate la cursurile de desen și creație, iar preotul binecuvântă-ri și alinare sufletească.Evenimentul a fost unul de suflet și a devenit o tradiție, membrii Centrului de tineret ”Vasiova” fiind între obișnuiții vizitatori ai Căminului. Dna. director Ancuța Pascu s-a dovedit și de această dată o gazdă excepțională, momentul fiind unul de bucurie pentru toată lumea.

Data: 11 martie 2016 • Vizualizări: 467